pff.html

Pelunca family files

Pelunca Family FilesPFF09 - Bacrau Nicoleta

PFF09 - Bacrau Nicoleta

1 / 8 sponsors

Behaald: €1350/ Nodig: €1400

96.428571428571%
Make Donation
Omschrijving gezinssituatie 

Dit is Bacrau Nicoleta. Vorig jaar verloor Nicoleta haar man tijdens een ongeluk met hun paard en kar. Ze waren op weg om wat te klussen, toen het ongeluk gebeurde. Jaja, bij dit gezin geen moderne auto, maar nog op de ouderwetse manier. De vrouw verloor haar man en enige vervoersmiddel. Ze bleef achter in een huis, waaraan eveneens nog heel veel werk is. Ik denk dat de foto’s voor zich spreken. Ik denk dat het volledige huis opgeknapt moet worden voordat we van een veilig en warm huisje kunnen spreken. Maar laten we beginnen stap voor stap zoals we steeds doen.   


Wat sponsoren? 

U kunt uit verschillende dingen kiezen om Nicoleta te helpen. Er is een nieuwe voordeur nodig, die al gauw een 200€ kost, een raam tussen de 100 en 150€, voor het plafond hebben we hout nodig, OSB platen en enkele gyproc platen dit zou ook al snel 400€ kosten, 150€ voor een nieuwe kachel en dan nog een 500€ voor het dak.   


Kostenplaatje 

Alles samen zouden we dus ongeveer op 1400€ komen. Als u haar graag wilt helpen, geeft u maar een seintje


2022

Voor onze lieve en zeer geduldige Nicoleta werd intussen een nieuwe kache aangekocht en werd een nieuwe deur gestoken. Haar dankbaarheid kan niet op. We hopen haar komend jaar nog wat verder te kunnen helpen, zodat ook haar huisje in goede staat mag zijn. Alvast heel erg bedankt aan diegenen die helpen dit mogelijk te maken. 

To translate this site, go to the bottom left of the page and choose language.