pff.html

Pelunca family files

Pelunca Family FilesPFF09 - Bacrau Nicoleta

PFF09 - Bacrau Nicoleta

2 / 8 sponsors

Behaald: €1400/ Nodig: €2000

70%
Make Donation
Omschrijving gezinssituatie 

Dit is Bacrau Nicoleta. Vorig jaar verloor Nicoleta haar man tijdens een ongeluk met hun paard en kar. Ze waren op weg om wat te klussen, toen het ongeluk gebeurde. Jaja, bij dit gezin geen moderne auto, maar nog op de ouderwetse manier. De vrouw verloor haar man en enige vervoersmiddel. Ze bleef achter in een huis, waaraan eveneens nog heel veel werk is. Ik denk dat de foto’s voor zich spreken. Ik denk dat het volledige huis opgeknapt moet worden voordat we van een veilig en warm huisje kunnen spreken. Maar laten we beginnen stap voor stap zoals we steeds doen.      


2022

Voor onze lieve en zeer geduldige Nicoleta werd intussen een nieuwe kachel aangekocht en werd een nieuwe deur gestoken. Haar dankbaarheid kan niet op. We hopen haar komend jaar nog wat verder te kunnen helpen, zodat ook haar huisje in goede staat mag zijn. Alvast heel erg bedankt aan diegenen die helpen dit mogelijk te maken. 

We zijn december en hebben intussen een mooie bedrag kunnen opsparen voor Nicoleta. We gaan nu samen met haar bespreken welke volgende stap we nemen om haar huisje nog wat te verbeteren. Er moet nog veel gebeuren en we willen deze weduwe graag helpen haar huisje volledig in orde te brengen, zodat dit voor haar geen zorg meer moet zijn. 

To translate this site, go to the bottom left of the page and choose language.