Over-ons
Over-ons

wie zijn we

Over onsWie zijn we
       

WIE ZIJN WE


Wij zijn Tijs en Jessica Priem. Al zo’n 22 jaar een koppel waarvan reeds 15 jaar getrouwd. Samen met onze stoere prinses Marie-Lou (11), onze heldhaftige zoon Lowie (9), onze kleinste liefdevolle, maar plezant gekke aanwinst Rosalie (6) en onze grote luierik van een hond 'Jerom' vormen wij het fantastische suPriem team. Of beter gezegd, dit is ons gezinnetje.


Zo'n 13 jaar geleden veranderde ons leven compleet! Na een zware jeugd, die leidde tot jaren van haat, agressie en drugs, pleegde Tijs een suïcide poging waardoor hij in coma belandde. De dokters deelden ons mee dat hij amper 5% kans had op ontwaken, maar dan wel 100% zeker als een plant. Tijs ontwaakte toch, en wonder boven wonder, volledig normaal. Het enige grote verschil was dat hij Jezus ontmoet had. We gaven beiden ons leven aan de Heer en bewandelen sindsdien ons levenspad in een levende relatie met Hem. Een aanrader voor iedereen!


Na 4 jaar lieten we België achter ons en volgden de Heer naar Roemenië!

Ondertussen leven we nu al zo’n goeie 9 jaar in het mooie Roemeense dorpje ‘Vaidei’. Hier zijn we dagdagelijks actief in het dienen van onze Heer en medemens via onze humanitaire hulpverleningsorganisatie ‘Pe lunca’. We startten onze werking in alle eenvoud met ons tweetjes in ons eigen dorpje Vaidei en de nabijgelegen Romadorpen Romos en Romosel. Maar ondertussen genieten we van een steeds groeiende werking in verschillende Roma dorpen. Hoofdzakeijk zijn we zeer actief in Geoagiu waar ons center ‘Inima Lui’ gelegen is. Gelukkig staan we ook niet langer meer alleen in onze bediening, maar zegende God ons ook met enkele heel enthousiaste, vurige en lieve vrijwilligers.

Daarnaast verandert bij ons thuis stap voor stap onze accommodatie zodat iedere die komt zich welkom mag voelen. We hopen in de toekomst steeds meer mensen te mogen ontvangen en hun te laten delen in ons avontuur met de Here. ONS TEAMTo translate this site, go to the bottom left of the page and choose language.