sponsoring
sponsoring

Sponsoring

Sponsoring particulierSponsoring zakelijk
       

Sponsoren als particulier

Wil jij een steentje bijdragen aan de opbouw van onze organistatie? Dan zijn er verschillende projecten die u kunt steunen.

Pe lunca Food Parcels


Door een éénmalige of maandelijkse bijdrage van 10 euro voorzie je een gezin van een pakket met basisingrediënten.
Klik hier en wordt sponsor!

Meer hierover

Pe lunca Family Files


Sponsor een gezin door maandelijks een bedrag van 25 euro te storten, of een eenmalige bijdrage van 300 euro te doen. Elk gezin heeft zijn eigen noden en financiële situatie.

Meer hierover

Pe lunca Child program


Sponsor een kindje met een maandelijks bedrag van 25 euro en help bij startpakketten voor school, voeding, kledij, schoenen, ...

Meer hier over

Pe lunca Build Program


Help ons het enorme budget verzamelen voor de bouw van ons gemeenschapscentrum. Alle giften zijn meer dan welkom zodat dit gebouw aan alle eisen kan voldoen.

Meer hier over

Sponsoren als bedrijf


Als bedrijf kunt u zich engageren in onze vzw door financiële steun. Momenteel zal deze financiële steun gebruikt worden voor de bouw van ons gemeenschapscentrum. Sinds vorig jaar wordt Pe Lunca als vzw erkend in België. Dit zorgt ervoor dat wij jullie een attest van sponsoring kunnen bezorgen.  Dit kan worden ingebracht onder beroepskosten (100% fiscaal aftrekbaar en aftrek van de btw) doordat deze sponsoring publiciteit voor uw bedrijf teweeg brengt. 


Wat krijgen we ervoor terug?

Uw financiële sponsoring draagt dus bij aan de bouw van het gemeenschapscentrum. Tof! U helpt mensen, en daarna?
Pe Lunca zorgt ervoor dat uw bedrijf genoemd wordt als officiële sponsor. Dit aan de hand van verschillende luiken. 

1. Op de website wordt een banner geplaatst met vermelding van uw logo, bedrijfsnaam en link naar uw website. Dubbele winst: Mensen zien en herkennen uw bedrijf + de link naar uw website zorgt voor meer kliks = betere ranking in de zoekresultaten.  

2. Uw logo wordt op onze nieuwsbrief geplaatst. Deze nieuwsbrief wordt verdeeld op papier, maar ook via facebook en via mail naar alle ingeschreven mailadressen. 

3. Uw logo wordt vermeld op de publiciteit van de benefietavond. Dit op de affiche, flyers, kaarten, en presentatie tijdens de avond.  (zie sponsorbedragen) 

4. Uw logo wordt vermeld op andere publiciteit van eventuele acties en evenementen, tenzij dit evenement uitdrukkelijk door een bedrijf wordt gesponsord. Dan heeft deze sponsor volledige rechten tot publiciteit.


Welke bedragen verwachten we?

Onze gemeenschapscentrum is een grote investering. We hebben een totaalbedrag nodig van 120.000 euro. Alle kleine beetjes helpen, maar we zijn opzoek naar sponsors die ons meteen een grote stap vooruit kunnen helpen. Naar gelang het bedrag van de financiële sponsoring, kunnen we verschillende luiken zoals hierboven beschreven aanbieden.  Deze bedragen zorgen voor een jaar lang vermelding op de gekozen publicatie.


500 euro - Plaats op de nieuwsbrief (1 jaar)

1000 euro - Nieuwsbrief + officiële sponsor op de website 

1500 euro - Nieuwsbrief + website + affiche, flyers, presentatie benefiet 

2000 euro - Nieuwsbrief + website +affiche, flyers, presentatie benefiet + kaarten benefiet 

2500 euro - Nieuwsbrief + website +affiche, flyers, presentatie benefiet + kaarten benefiet + 6 publicaties/jaar in onze facebookgroep (1200 leden)

To translate this site, go to the bottom left of the page and choose language.