build.html


Pelunca Build Program

Fase 2

1 / 1 sponsor

Behaald: 4000/ Nodig: 4000

100%
terug naar overzicht

Fundatie + afvoeren/toevoeren klaarleggen

We gingen al van start met het afhalen van de dakplaten van de metaalconstructie. Volgende week komt een team hieraan verder werken en gaan ze ook van start met de fundatie. 


Mei 2020

Alle werken die van onze kant uit konden gebeuren hebben we intussen gedaan. Het afdak is volledig weg en we wachten om verder te doen MAAR.... We zitten wat vast.

Intussen werken we samen met een tussenpersoon die alles van het papierwerk moet regelen en in orde brengen (werfleider) tussen de gemeente en projectant, maar daar zijn we verre van tevreden over. Hem bereiken is bijna onmogelijk en eens we hem bereiken "belt hij ons over 10 minuten terug"!! Niet dus!!! We vragen om aub mee te bidden dat het snel opgelost kan worden en we verder stappen kunnen zetten voor de verdere uitwerking van het center. 


Mei 2021


Wauw, een jaar ging voorbij en wat een verandering zeg! We vonden via via een nieuw werfleider, Sorin. Deze man heeft ons al zo veel geholpen. Echt, we hebben er geen woorden voor. Heel veel papierwerk moest aangepast worden en dat deed hij dan ook. We hadden een inspecteur op bezoek om ons dak te bekijken en te zien of er een extra verdiep op kan. Er werd een nieuwe architect gezocht en de plannen werden dus nog wat gewijzigd, maar intussen allemaal ook al goedgekeurd. Het gaat plots vooruit als een trein. Sorin kwam op bezoek met een aannemer, Marius. Een zeer aangename en gedreven man! Dus... Afvoeren, toevoeren en beton zijn in orde! Woehoew!!

To translate this site, go to the bottom left of the page and choose language.