nieuwste-nieuws
nieuwste-nieuws

Laatste nieuws

           NieuwsLaatste nieuws
       
Bid je mee?
Maart 2021

Nog enkele papieren moeten in orde worden gebracht voor Geoagiu. Het sleept even aan, dus gebed aub dat het nu snel helemaal in orde mag zijn.  De verbouwingen in Geoagiu worden een groot werk. Maar we hebben vertrouwen. Bidt aub mee voor de financiën hiervoor. 


Voor fase 2 kregen we al een mooie donatie van Amen Trust uit Engeland!   Een akkoord werd gemaakt met een firma om fase 2 uit te voeren. Deze fase zal ons ongeveer 15.000€ kosten. We gingen eindelijk opnieuw van start met het huiswerk programma. 


Bidt voor de kindjes dat ze snel weer allemaal naar school gaan en de achterstand opnieuw kan ingehaald worden.   Nu nog een start van de wekelijkse kinderprogramma’s en dan kan het niet meer stuk!    


Blijven jullie ook aub bidden voor ons persoonlijk? Onze kinderen hebben het echt heel moeilijk omdat ze hun familie en vrienden zo moeten missen. Misschien brengt april toch kans voor een bezoek?!  Voor bescherming, wijsheid, rust, liefde, …    


Bid dat we in alles steeds voldoende geloof hebben en blijven opzien naar Hem en Hem alleen     


Greetings and blessings,  Tijs & Jessica Priem    

Bid je mee?
december 2020 - januari 2021

Voor de verbouwingen in Geoagiu die enorm veel kosten, vooral als we willen voldoen aan alle regels voor een dagcenter.  Zodat wanneer de inspectie komt alles meteen zal worden goedgekeurd. Bid mee voor verdere financiën aub.
Voor de kinderen die al zo lang geen programma’s meer hebben en intussen ook al een tijdje geen extra hulp in het center.
Voor onze ijverige Bavo, een jaartje in het buitenland klinkt leuk, maar heeft zeker ook z’n lastige momenten.
Bavo zou met de feestdagen graag in België zijn, bidt dat dit voor hem mogelijk wordt en dat hij ook achteraf terug hier raakt.
 Dat we in staat zullen zijn de Roma een warme kerst te bezorgen ondanks alle restricties.
Dat we snel weer aan de slag zullen mogen in het center.
Bid ook aub voor ons persoonlijk, vooral de kinderen kunnen het gemis naar familie en vriendjes op den duur maar moeilijk aan.
Voor bescherming, wijsheid, rust, liefde, …
Bid dat we in alles steeds voldoende geloof hebben en blijven opzien naar Hem en Hem alleen.      

To translate this site, go to the bottom left of the page and choose language.