pff.html

Pelunca family files

Pelunca Family FilesPFF12 - Dragoi Georgita en Carmen

PFF12 - Dragoi Georgita en Carmen

0 / 8 sponsors

Behaald: €1500/ Nodig: €1500

100%
Make Donation


Mei 2023  

Na een bezoek keken we voor de snelste en goedkoopste oplossing. Het huis leek uit 2 delen te bestaan. Hun huidige woning met daarnaast een oude vervallen woning. Ze vroegen om ook dat oude huisje op te doen. Maar al snel zagen we dat dit een veel te grote kost zou worden. Ik (Bavo) stelde hen voor om hun huidige woning eerst aan te pakken. De 2 woningen hebben beiden een dak in hele slechte staat. We keken om zoveel mogelijk bouwmaterialen te recupereren. Zo konden we de dakpannen van de beide woningen gebruiken voor het nieuwe dak van de huidige woning. Dus van 2 daken 1 nieuw dak. We maakten een bestellijst op en gingen naar de houtzagerij. Heel cool, het budget die we in handen hadden was exact het bedrag van de bestelling. We hadden een budget van 1500€ als doel. We hadden reeds 700€ ontvangen en konden daarmee al het hout aankopen. Hierbij beslisten we ook om verdere sponsering te stoppen, omdat ze een volledig nieuw dak zullen hebben. Dan moeten ze nog een nieuw plafond zelf financieren. Dus osb + isolatie. Dit moeten ze zelf doen om toch ook hun eigen steentje bij te dragen. Ze waren heel blij dat ze eindelijk aan hun waterdicht dak kunnen beginnen. En al hun dankbaarheid ging enkel en alleen naar God. Dus we zijn heel blij dat we hen een enorme zet hebben kunnen geven. Nu nog wachten tot ze aan de constructie beginnen. Dus foto’s van het nieuwe dak volgen nog…

November 2022

Intussen beschikken we over een 600€. Tijd om eens wat werk te gaan uitvoeren hé. We houden u op de hoogte :) 

2022 

De dakprobleem bij dit gezin wordt eigenlijk ernstiger en ernstiger. Doordat we nog over onvoldoende budgetten beschikken kunnen we het dak/plafond nog niet aanpakken. Het hout is ook ongelofelijk gestegen in prijs! Bidden jullie mee voor verder financiën aub!    

Omschrijving gezinssituatie 

Het is gewoon verschrikkelijk om de kapotte daken en plafonds te zien in Geoagiu. Vooral nu we meer voor een regenperiode staan is het erg om te zien in hoeveel huizen het binnen regent. Bij de familie Dragoi is het ook ernorm erg. Moeder Carmen en vader Georgita delen hun kleine huisje van 4 op 4, met klein bijkeuentje met dochter Nicolina, schoonzoon Constantin en kleinzoon Nicolas. Inderdaad 4 volwassenen en één kind in dit kleine huisje. En dan nog in welk staat?! We hopen hun te kunnen helpen met het vervangen van het dak en plafond. 

Wat sponsoren? 

Wel het repareren van een dak en het plafond loopt al heel snel op. Er is veel hout nodig, OSB platen, gyproc platen en dakplaten, dus dit zou ook al snel een kleine 1500€ worden.   

 Kostenplaatje 

Laten we zeggen dat we hopen een 1500€ samen te krijgen om hen zo goed mogelijk te kunnen helpen.


To translate this site, go to the bottom left of the page and choose language.