pff.html

Pelunca family files

Pelunca Family FilesPFF13 - Familie Motoi Vistian en Irina

PFF13 - Familie Motoi Vistian en Irina

2 / 8 sponsors

Behaald: €1500/ Nodig: €1500

100%
Make Donation

Omschrijving gezinssituatie 

Ons lieftallige gezinnetje Motoi. Daar werd deze week (eind augustus) het elfde kindje geboren. We vinden maar geen gynaecoloog die bereid is om ons te helpen de moeder te steriliseren of de eileider af te binden (of wat ik me er ook moet bij voorstellen). De moeder bevalt heel gemakkelijk natuurlijk dus is er geen reden waarom de gyneacoloog extra moeite zou doen om nog een extra (onbetaalde) behandeling uit te voeren. Dus… Tot nu toe leefde dit gezin in een huisje bestaande uit één kamer. 11 kinderen en twee volwassenen. We kunnen het ons niet voorstellen. Intussen kregen we al wat hulp voor het gezin en zo konden we de fundatie betalen voor de tweede kamer. Er moet nu nog veel gebeuren en geïnvesteerd worden voor de tweede kamer natuurlijk. Papa werkt zelf van dag tot dag en probeert zo eten op te tafel te krijgen. Wat blijft dan over olm een kamertje bij te bouwen. Niet veel natuurlijk! We hopen dat we nog enkele mensen vinden die willen helpen een duwtje geven in de rug van dit gezinnetje.   

Wat sponsoren? 

Daar kunt u volledig in kiezen. Een nieuwe deur kost al gauw een 200€, een raam tussen de 100 en 150€, voor de dakplaten zullen we ook al gauw een 400€ nodig hebben en dan nog een 150€ voor een kacheltje. De stenen werden intussen aangekocht, maar dit moesten we voorlopig uit algemene budgetten halen, dit en de cementen kosten de organisatie 650€.   

Kostenplaatje 

Voor de verdere bouw en afwerking mogen we dus al gauw gaan rekenen op een 1500€ die zal nodig zijn.


2022

Voor het gezin Motoi werd een volledig nieuw huisje gebouwd. Omdat de eerste oorspronkelijke kamer zich niet naast de nieuwe kamer bevond (enkele toffe regels van de gemeente), kregen ze de kamer van de grootmoeder die naast hen woont. Door de tussenmuur in te gooien werden de twee kamers met elkaar verbonden en moet het gezin niet opgesplitst leven. En ook zo kreeg grootmoeder een nieuw deftig huisje. Iedereen blij! Iedereen dankbaar8 Iedereen gelukkig! Bedankt voor uw hulp om dit mogelijk te maken. 

To translate this site, go to the bottom left of the page and choose language.