pff.html

Pelunca family files

Pelunca Family FilesPFF015 - Trandafir Mihai & Bacrau Cristina

PFF015 - Trandafir Mihai & Bacrau Cristina

0 / 8 sponsors

Behaald: €450/ Nodig: €450

100%
Make Donation
Dit gezinnetje bestaande uit papa Mihai en mama Cristina, kreeg enkele weken geleden (oktober 2021) hun eerste uitbreiding. De kleine Miruna werd geboren en dus stond het jonge gezin hun eerste uitdaging te wachten. Cristina is amper 17 jaar. Maar ze is blij en dankbaar en doet meteen haar best voor haar kleintje. Cristina was zeer snel thuis van het ziekenhuis. Toen we op bezoek gingen probeerde ze Miruna te voeden. Maar dat verliep niet zo simpel. Cristina probeerde op verschillende manieren de baby haar borst te bieden, maar slaagde er niet echt in. Ik gaf haar wat tips en hielp haar. Toen ik vroeg of ze haar hiermee in het ziekenhuis niet hadden geholpen zei ze van niet. En dat was merkbaar, ze wist helemaal niet wat ze aan het doen was. 

Papa Mihai gaat van dag tot dag op zoek naar werk, zo gaat dat voor de Roma. Niet gemakkelijk dus, vooral niet nu er een baby bij kwam. Maar we zien dat dit jonge koppel hun best doet, dus hadden we hen graag wat geholpen. Ze hebben nood aan een nieuwe deur en een nieuwe kachel. 


2022

Eind 2021 brak opnieuw een brand uit. Ook dit gezinnetje viel onder de slachtoffers. Gelukkig was iedereen gezond en veilig, maar moest hun huisje eraan geloven. Maar Mihai bleef niet bij de pakken zitten. Dankzij de sponsering van een aantal mensen konden we hen helpen met een nieuwe voordeur, een nieuw raam en een nieuw kachel. Alles werd heropgebouwd en nu genieten ze dus met hun gezinnetje van hun warm, knus huisje. Duizend maal dank voor uw giften!!
To translate this site, go to the bottom left of the page and choose language.