pff.html

Pelunca family files

Pelunca Family FilesPFF20 - Paul Armin

PFF20 - Paul Armin

1 / 8 sponsors

Behaald: €4500/ Nodig: €4500

100%
Make Donation
Juli 2023

Zoals je al reeds wisten is Paul Armin zijn huisje volledig af. Toch wil ik (Bavo) eventjes kort vertellen wat er allemaal is gebeurt. Voordat het bouwteam uit Nederland aankwam gaven we de opdracht aan Armin en zijn familie om het volledige huisje af te breken. Ze hadden zich aan hun woord gehouden. We konden aan een vlotte start beginnen. We begonnen met het optrekken van de muren, het maken van de raam en deuropeningen en het gieten van de betonplaat. Dat in de volle zon tot zo’n 38 graden. Je kan vragen aan de mannen van Stichting de Vrijheid hoe zij de hitte ervaart hebben. Maar onze plicht moest gedaan worden, dus bouwden we verder. De dakconstructie werd gebouwd, de dakplaten geplaatst, isoleren van het dak en het plaatsen van het vals plafond. De ruiten en ramen werden geplaatst en de elektriciteit werd gelegd. Na een 2 weken in de buitenlucht te slapen kon hij eindelijk intrekken in zijn nieuwe woning. Hij was een gelukkig mens. 


 Zijn kachel werd dan ook voorzien wanneer de herfst aankwam. Ik moet zeggen telkens hij me zag keek hij me met hele dankbare ogen aan. Na een heel leven gewerkt te hebben kan hij eindelijk genieten van zijn eigen warm en droog plekje. 


 Dank u sponsors, maar vooral de mannen van Stichting de Vrijheid willen we bedanken voor hun harde werk, financiële sponsoring, hun droge Hollandse humor maar bovenal hun vriendschap en gesprekken.

Ondertussen...

jaja u ziet dit goed! Paul zijn huisje is intussen helemaal gebouwd. Is dat niet geweldig? Dankzij 'Stichting in de Vrijheid' uit Nederlands kon dit verwezenlijkt worden. Zowel financieel als mankracht werd ons geboden door dit geweldige team. Van harte dank en veel zegen lieve mensen. Armin is heel blij en gelukkig met zijn nieuwe huisje. 


Gezinssituatie:

Paul Armin is 66 jaar en slaapt in een verschrikkelijk bouwvallig huis. Een wonder dat het nog niet op hem neerkwam. Zijn plafond leunt letterlijk volledig door. Hij is zelfs bang om daar te slapen. Aan de staat van de woning lijkt het ons beter dit volledig neer te gooien en gewoon opnieuw te beginnen. Een klein leuk huisje om zijn laatste dagen nog veilig te spenderen. 


Waarom 4500€ (deze berekening is voor een huisje van ongeveer 4 op 4 meter met de huidige prijzen) 

2900€ voor de bouwmaterialen 

600€ voor het hout  

300€ voor een deur 

400€ voor twee ramen 

300€ voor een kachel

To translate this site, go to the bottom left of the page and choose language.