pff.html

Pelunca family files

Pelunca Family FilesPFF23 - Marian

PFF23 - Marian

1 / 8 sponsors

Behaald: €4500/ Nodig: €4500

100%
Make Donation
Juli 2023

Terwijl Stichting voor Vrijheid begonnen was bij het bouwen van Armin’s huisje, begonnen we ook onmiddellijk aan de verdere opbouw van Marian zijn huisje. We waren met een grote bende dus deden we de 2 huisjes tegelijkertijd. Hier werd een dakstructuur opgezet, dakplaten geplaatst, isolatie en uiteindelijk afgewerkt met gyproc. Verder werd er een raam en deur geplaatst. Daarbovenop werd ook nog een kachel voorzien. Zeer bescheiden en klein maar meer dan voldoende voor Marian. Zo zijn we  heel dankbaar dat hij deze winter kan wonen in een warme en droge plek.


Ondertussen...

Het geweldige team van 'Stichting in de Vrijheid' uit Nederlands ontfermde zich gedurende de zomer over een aantal huisjes. Dit van Marian was daar ook één van. Zowel financiën als mankracht werd ons aangeboden door dit geweldige team. Van harte dank en veel zegen lieve mensen. 


Gezinssituatie:

Marian is een hele lieve man die jaar in jaar uit gewoon onderdak zoekt. Hij heeft geen eigen plek, geen familie, geen mogelijkheden. Een paar jaar geleden vonden we hem onder een afdak met beide zijden open, in de winter. Bedekt zijn met sneeuw was een trieste normaalheid voor hem. We vonden een kamer die we die winter voor hem konden huren, maar het jaar daarop was dat niet meer mogelijk. Opnieuw moest hij dekking zoeken. Van de ene plaats naar de andere gaan in de hoop dat iemand hem voor minstens één nacht zou opnemen. Dus nu zagen we hem weer. Hij heeft een heel klein stukje grond gekregen waar hij zijn eigen huisje mag bouwen. Heel trots liet hij ons een heel klein hoopje nutteloze stenen zien. Hij vertelde dat hij de zakken cement kon kopen en dat hij hoopte dat we hem een ​​beetje konden helpen zodat hij eindelijk een eigen plekje kon krijgen. Het huis dat hij gaat bouwen wordt maar 4 bij 4 meter. Dat betekent dus dat dit hem ongeveer 4500€ zou kosten. Wat in zijn geval niet eens de moeite waard is om over na te denken. Als iemand hem graag wil helpen, horen we dit graag. Alvast van harte bedankt. 


Waarom 4500€ (deze berekening is voor een huisje van ongeveer 4 op 4 meter met de huidige prijzen)  

2900€ voor de bouwmaterialen  

600€ voor het hout   

300€ voor een deur  

400€ voor twee ramen  

300€ voor een kachel

To translate this site, go to the bottom left of the page and choose language.