pff.html

Pelunca family files

Pelunca Family FilesPFF25 Bacrau Saul - Sarariu Alina

PFF25 Bacrau Saul - Sarariu Alina

0 / 8 sponsors

Behaald: €0/ Nodig: €2500

0%
Make Donation

Juni 2024

Wat sneller dan verwacht werden Saul en Alina mama en papa. Jah dat komt er natuurlijk van. Verliefd worden en... Gelukkig krijgt Saul heel veel steun van zijn ouders en mag het jonge koppel daar inwonen. Maar vijf volwassenen en een klein kindje in 1 kamer is natuurlijk heel ver van ideaal. Daarom vroegen ze of we hen zouden kunnen helpen met de bouw van een nieuw huisje. 

Dankzij de organisatie Stichting in de vrijheid waren er wat budgetten en mankrachten om hen te helpen met het gieten van een betonnen vloer. Wauw, hun blijdschap en dankbaarheid kon niet op. En niet alleen dat. Vorige week pas was de vloer pas gegoten, enkele dagen later stonden de stenen klaar en nog enkele dagen later waren ze aan het bouwen. Nu staan ze opnieuw vast. 

Bij deze dus een warme oproep voor dit gezin. Met een goeie 2500 euro hopen we hun nog verder te kunnen helpen met het hout voor het dak, de dakplaten, eventueel een deur en/of een raam. Wie graag wil helpen, neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder. Bedankt om de tijd te nemen om het verhaal van dit koppeltje te lezen. 


To translate this site, go to the bottom left of the page and choose language.