pff.html

Pelunca family files

Pelunca Family FilesPFF05 - Paul Iuliana

PFF05 - Paul Iuliana

1 / 1 sponsors

Behaald: €500/ Nodig: €500

100%
Make Donation

Omschrijving gezinssituatie   

Dit is Iuliana. Iualiana is een zeer lief oud vrouwtje. Oud, maar nog heel ijverig. Ze draagt namelijk zorg voor twee van haar kleindochters, Alexandra en Loredana. Twee voorbeeldmeiden. Altijd beleefd, gaan steeds naar school, doen ook erg hun best op school, tijdens de kinderprogramma's heel behulpzaam...  Iuliana vraagt ons al een tijdje of we haar zouden kunnen helpen met een nieuwe kachel en met de aanleg van water tot in haar huisje. Haar huisje bestaat uit een kamertje waarin ze samenleeft met de meisjes, benut zowel als slaapkamer als keuken als… Ik denk dat deze dame het zeer verdient om wat hulp te krijgen om haar huisje wat te verbeteren.   


Wat sponsoren? 

Voor een kachel betalen we tss de 150 en 200€, voor het water hebben we wat afvoeren, cement, … nodig.    


Kostenplaatje  

Ongeveer een 500€. Kunt u slechte een kleine donatie doen, die is zeker ook meer dan welkom. Alle beetjes zullen haar uiteindelijk vooruit helpen hoor.   Dus als u haar graag wilt helpen, aarzel dan niet en laat ons iets weten. Hartelijk bedankt alvast.   


Mooie getuigenis 

Enkele weken geleden kwam Paul Iuliana me (Jessica) vragen of we haar konden helpen met het aansluiten van water en een nieuwe kachel. Ik vertelde haar hoe ons systeem werkt. We brengen haar profiel in beeld, bidden en wachten dan af tot iemand haar kiest om verder te helpen. Dus nu konden we haar niet zomaar helpen. ‘Dat begrijp ik.’ zei ze. ‘Ik zal veel bidden tot de Heer en voor jullie gezin, voor alles wat jullie doen.’ Wanneer ik haar zag polste ze even of er al een sponsor was. Jammer genoeg moest ik zeggen van niet. ‘Dat is niet erg.’ zei ze. ‘Ik zal blijven bidden.’ Ze verwarmde telkens opnieuw mijn hart. Niet zagen en klagen, maar blijven geloven dat God haar zal helpen. En nu, enkele weken verder kwam zomaar, in 1x de 500€ binnen die we wensten te behalen voor haar. Dus lieve sponsor, niet alleen maakte je deze mevrouw dolgelukkig, maar ook werd via jullie haar gebed verhoort. Ontzettend veel dank voor uw warme hart. Volgende week gaan we alvast haar kacheltje kopen en dan kan ze eindelijk haar huisje lekker warm houden

To translate this site, go to the bottom left of the page and choose language.