pff.html

Pelunca family files

Pelunca Family FilesPFF06 - Paul Filemon

PFF06 - Paul Filemon

1 / 8 sponsors

Behaald: €575/ Nodig: €575

100%
Make Donation

Tot later lieve Filimon

Vorig jaar ontvingen we een hele mooie donatie voor Filimon. Daarmee kochten we een nieuwe kachel voor hem en wat bouwmaterialen. Van de kachel kon hij nog volop genieten, maar zijn huisje volledig herstellen was jammer genoeg niet meer mogelijk.  De bouwmaterialen die reeds aangekocht werden zullen we aan één van zijn kinderen, kleinkinderen of achterkleinkinderen geven. We houden jullie op de hoogte. 

Het afscheid was onverwachts. Filimon voelde zich niet goed, dus bleef hij in bed liggen. De dag daarop gingen we opnieuw naar het Roma dorp en kregen het nieuws te horen dat Filimon overleden was. Tot later lieve vriend, we zien elkaar terug. 


Omschrijving gezinssituatie  

 Dit is Filemon. Deze arme man verloor vorig jaar zijn vrouwtje. Oh, hoe erg!! Als je de ene zag, zag je de andere. Ze waren nooit zonder elkaar. Filemon bracht deze winter door in zijn huisje, met een kapotte voordeur, een kapot plafond, geen kachel, … Verschrikkelijk gewoon. Ons hart brak toen we dit vernamen. We deden enkele maanden terug al een oproep voor hem. We kregen een zeer mooie donatie van 500€, daarmee kunnen we al wat doen natuurlijk. Maar om een dak te vernieuwen, plafond vernieuwen, nieuwe muren zetten, nieuwe voordeur en nieuw raam hebben we nog wat meer budget nodig. Hij is steeds zo lief en zo beleefd, dus willen we deze man dan ook heel graag helpen om zijn laatste dagen in een knus, warm huisje te kunnen doorbrengen.     


Wat sponsoren?  

Daar kunt u volledig in kiezen. We kochten intussen een kachel aan, dakplaten, enkele paletten met bouwstenen, de nodige cement, ... Dit was mogelijk door de mooie donatie van 500€ en  we namen ook wat uit het algemene bouwbudget. , Nu dus nog een nieuwe deur, die al gauw een 200€ kost, een raam tussen de 100 en 150€, en nog het nodige hout voor dak, plafond, OSB, ... waarvoor we nog een grote 500€ rekenen. 


Kostenplaatje   

We hopen dus nog een 1000€ te kunnen inzamelen zodat we toch alles zo goed mogelijk in orde kunnen krijgen. Wilt u graag meehelpen, geef ons een seintje. Alvast van harte bedankt.

To translate this site, go to the bottom left of the page and choose language.