pff.html

Pelunca family files

Pelunca Family FilesPFF8 - weduwe Buna Viorica

PFF8 - weduwe Buna Viorica

1 / 8 sponsors

Behaald: €750/ Nodig: €750

100%
Make Donation
2021 - Omschrijving gezinssituatie

Dit is Buna Viorica, een weduwe van 66 jaar. Haar huisje is in heel, heel slechte staat. We konden al zo veel doen voor vele anderen, maar voor haar nog niets. Spijtig! Maar eindelijk kunnen we beginnen met de eerste stap: haar profiel in zicht brengen. We zouden haar graag helpen met het repareren van haar plafond, want zoals je op de foto's kunt zien, zou dit het wel eens kunnen begeven. Ook is er dringend nood aan een nieuwe deur en een raam. Wilt u Viorica graag helpen, dan is uw hulp meer dan welkom.   


Wat sponsoren? 

 Daar kunt u volledig in kiezen. Een nieuwe deur kost al gauw een 200€, een raam tussen de 100 en 150€, voor het plafond hebben we hout nodig, OSB platen en enkele gyproc platen dit zou ook al snel 400€.


Kostenplaatje 

Alles samen zouden we dus ongeveer op 750€ komen. We hopen haar snel te kunnen helpen.


2022

De centen zijn binnen en in de lente starten de werken aan het huisje van Viorica! Prijs de Heer dat ook voor haar de nodige centen binnen kwamen.  

Mei: intussen, zoals je op de foto's kan zien, werd haar plafond volledig vernieuwd. Haar kleinzoon, Mihai deed dit voor haar. Ook werd er nog wat isolatie materiaal geleverd en afwerkingsmaterialen zodat het helemaal proper kan afgewerkt worden. We kochten een nieuwe (tweedehands weliswaar) slaapbank, want haar oude bed is helemaal kapot. Ze was alvast heel erg blij en dankbaar. De foto zegt het zelf! Merci lieve sponsor voor uw hulp!

To translate this site, go to the bottom left of the page and choose language.